Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدرمیرفخرالدینی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور  در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رونمایی از سامانه بوستان اظهار کرد: یکی از چالش‌های اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای طی ۱۰ سال گذشته بحث «نرم افزار آموزشی» بود که با توجه به ماهیت خاص دانشگاه فنی و حرفه‌ای باید نرم افزار متناسب با دانشگاه بکار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: هم اکنون نرم افزار بوستان جایگزین کامل نرم افزار سابق دانشگاه فنی و حرفه‌ای شد. از ویژگی‌های این نرم افزار می‌توان به این اشاره کرد؛ کسانی که طراحی کامل این نرم افزار را انجام داده اند و از مجموعه داخلی دانشگاه هستند و سابقه کار با دانشگاه را از قبل داشته اند و تمام شرایط خاص را می‌شناسند به طراحی سامانه بوستان اقدام کرده اند.

میرفخرالدینی تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای ۱۸۰ مرکز در ۳۱ استان و ۱۰۵ شهرستان دارد که این پراکندگی کار ثبت نام را سخت می‌کند؛ بنابراین برای رهایی از این معضل با زمانی که پیش بینی کرده بودیم نرم افزار طراحی و ساخته شد.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: در حال حاضر بدون دانشجویان جدیدالورود که پیش بینی ما بین ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر هستند ۱۳۷ هزار و ۸۳۰ دانشجو داریم که خوشبختانه بیش از ۹۲ درصد دانشجویانی که وارد این نرم افزار شده اند به راحتی انتخاب واحد قطعی را ثبت کرده اند.

میرفخرالدینی با بیان اینکه هم اکنون میانگین واحد‌های درسی اخذ شده برای هر دانشجو با نرم افزار بوستان ۱۷ واحد است، تاکید کرد: تعداد عناوین درس انتخاب شده برای هر دانشجو ۸ تعداد است و تاکنون بیش از ۶۳ هزار کلاس درس در این نرم افزار تعریف شده است. همچنین، بازخورد‌هایی که از مراکز داشته ایم با کمترین مشکل انتخاب واحد دانشجویان انجام شده است.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: حدود ۲۳ هزار درخواست دانشجو در سامانه بوستان ثبت شده که بیش از ۹۳ درصد آن‌ها پاسخ داده شده است و مابقی افرادی که نتوانسته اند انتخاب واحد انجام دهند، کاملا آگاهانه بوده یعنی به علت کرونا دانشجویان ۴ واحد درسی را معرفی به استاد گرفته اند یا مشکل شهریه داشتند و به اینصورت آن‌ها تا پایان هفته مهلت انتخاب واحد دارند.

میرفخرالدینی اضافه کرد: با دریافت مجوز مهلت انتخاب واحد دانشجویانی را که به علت شهریه جا مانده اند را تا زمان حذف و اضافه تمدید خواهیم کرد و شعار دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که هیچ فردی به علت مشکلات مادی از انتخاب واحد باز نماند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: یکی از مزیت‌های سامانه بوستان این است که افراد می‌توانند تا پایان ترم شهریه خود را پرداخت کنند و تطبیق واحد برنامه‌های درسی بازنگری شده از ویژگی‌های دیگر این سامانه است که اخیرا مجوز ۴۴ عناوین از آن‌ها را داشته ایم و با این نرم افزار می‌توانیم دانشجویانی را که سرفصل دروسشان به هر علتی تغییر کرده را برای انتخاب واحد کشوری آماده کنیم.

میرفخرالدینی اضافه کرد: در تاریخ‌های ۲۹ و ۳۰ شهریور ظرفیت مقطع کاردانی و کارشناسی اعلام شده و شنبه یعنی سوم مهر بعد از اینکه سازمان سنجش نتایج نهایی آزمون کارشناسی و کاردانی را اعلام کرد، می‌توانیم ثبت نام دانشجویان جدید الورود را تا پایان هفته آینده به اتمام برسانیم. همچنین تاریخ‌های حذف و اضافه هم در روز‌های شنبه تا دوشنبه خواهد بود.

بیشتر بخوانید

دانشگاه‌ها به تدریج بازگشایی می‌شوند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای نرم افزار معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای سامانه بوستان نرم افزار انتخاب واحد تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۹۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید نظارت برفعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت: امسال نرم افزار سامانه اجاره بها به صورت برخط فعال شده و همه مشاوران معاملات املاک در این شهر موظف به نصب آن هستند، با این نرم افزار امکان رصد فعالیتهایشان به طور کامل فراهم شده است.
محسن صیادی افزود: پارسال سامانه اجاره بها به صورت آفلاین بود و این موضوع قدری رصد فعالیت مشاوران املاک را دشوار می‌کرد، اما از ابتدای سال همه مشاوران املاک موظف شده اند این نرم افزار را نصب و براساس آن اقدام کنند، در غیر این صورت از ادامه فعالیت آنان جلوگیری خواهد شد.

وی گفت: در پی گشت‌های مشترک و تشدید بازرسی‌ها در حوزه مشاوران معاملات املاک مشهد در هفته پایانی فروردین ماه، از ۳۴۶ مورد بازرسی، ۲۲ فرم تعزیری برای متخلفان این صنف تنظیم و چهار واحد نیز پلمب شده است.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد افزود: ۱۱ هزار و ۶۷۵ واحد مشاور معاملات املاک معتبر در مشهد وجود دارد، سال گذشته نزدیک به چهار هزار واحد مشاور املاک بدون پروانه کسب در این شهر شناسایی و به آنها اخطار داده شد.

صیادی گفت: هزار و ۹۵۴ واحد مشاور املاک جدید هم در مشهد مجوز کسب گرفتند.

دیگر خبرها

  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • تجمع دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای سبزوار در حمایت از اقدام جنبش دانشجویی در دانشگاه‌های امریکا
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • تأکید امام‌جمعه سمنان بر آموزش معلمان جدید‌الورود
  • عدم‌ پرداخت دستمزد و بیمه و نبود امنیت شغلی ظلم به کارگران است
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • تشدید نظارت برفعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد
  • پایان عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی